Колеж по икономика и мениджмънт Благоевград

Актуални новини

ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ

8mart

Ръководството на Колежа по икономика и мениджмънт поздравява чаровните студентки, преподавателки и служителки с празника на жените 8–ми март!

Бъдете винаги усмихнати и нежни, много обичани и много успешни в учението и работата!

ВАЖНО

udostСТУДЕНТИТЕ, КОИТО СА ПОЛОЖИЛИ УСПЕШНО ИЗПИТИТЕ ПО "ЗАСТРАХОВАНЕ И ПРЕЗАСТРАХОВАНЕ" И „СОЦИАЛНО ОСИГУРЯВАНЕ" МОГАТ ДА ПОЛУЧАТ УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ ПО ПРОФЕСИЯ „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО И ОСИГУРИТЕЛНО ДЕЛО".

За информация: Учебен отдел

ЧЕСТИТ 3-ТИ МАРТ!

_____________________________________3-_____________Ръководството на КИМ поздравява всички свои студенти, преподаватели и служители с Националния празник на България !

Трети март е и празникът, който ни зарежда с порива за дълг и патриотизъм, водили смело нашите предци в борбите за национално освобождение и обединение.

Славното минало на нашия народ ни задължава да бъдем упорити в отстояване на националния идеал днес и в бъдеще, както и в общата ни воля за свобода и единение, въпреки предизвикателствата на съвремието.

Честит празник!

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА

1mart

Ръководството и колеткивът на "Колеж по икономика и мениджмънт" Ви пожелават да бъдете живи, здрави, бели и червени и във вас да блика щастие и любов! И възраждащата сила на Пролетта отново да озарява с обич сърцата Ви!

ВАЖНО!

udost

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 СТУДЕНТИТЕ, КОИТО СА ПОЛОЖИЛИ УСПЕШНО ИЗПИТИТЕ ПО „СЧЕТОВОДСТВО“ И

СЧЕТОВОДСТВО НА ФИРМАТА“ МОГАТ ДА ПОЛУЧАТ УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ ПО ПРОФЕСИЯ „ОПЕРТИВЕН СЧЕТОВОДИТЕЛ".

1

 

 

 

 

 ТАКОВА УДОСТОВЕРЕНИЕ МОГАТ ДА ПОЛУЧАТ И ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ ОЦЕНКИ ПО

"ИНФОРМАТИКА“, „ИНФОРМАЦИОННИ СИСТЕМИ И ТЕХНОЛОГИИ“, „ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ“.  

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ОБОГАТИТЕ СВОЕТО СV С ДОПЪЛНИТЕЛНИ КОМПЕТЕНЦИИ! УВЕЛИЧЕТЕ ВАШАТА КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТ НА ПАЗАРА НА ТРУДА!

За информация: Учебен отдел

2

 

 

Страница 2 от 15

Livechat