Колеж по икономика и мениджмънт Благоевград

Актуални новини

ВАЖНО

udostСТУДЕНТИТЕ, КОИТО СА ПОЛОЖИЛИ УСПЕШНО ИЗПИТИТЕ ПО "ЗАСТРАХОВАНЕ И ПРЕЗАСТРАХОВАНЕ" И „СОЦИАЛНО ОСИГУРЯВАНЕ" МОГАТ ДА ПОЛУЧАТ УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ ПО ПРОФЕСИЯ „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО И ОСИГУРИТЕЛНО ДЕЛО".

За информация: Учебен отдел

ЧЕСТИТ 3-ТИ МАРТ!

_____________________________________3-_____________Ръководството на КИМ поздравява всички свои студенти, преподаватели и служители с Националния празник на България !

Трети март е и празникът, който ни зарежда с порива за дълг и патриотизъм, водили смело нашите предци в борбите за национално освобождение и обединение.

Славното минало на нашия народ ни задължава да бъдем упорити в отстояване на националния идеал днес и в бъдеще, както и в общата ни воля за свобода и единение, въпреки предизвикателствата на съвремието.

Честит празник!

ВАЖНО!

udost

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 СТУДЕНТИТЕ, КОИТО СА ПОЛОЖИЛИ УСПЕШНО ИЗПИТИТЕ ПО „СЧЕТОВОДСТВО“ И

СЧЕТОВОДСТВО НА ФИРМАТА“ МОГАТ ДА ПОЛУЧАТ УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ ПО ПРОФЕСИЯ „ОПЕРТИВЕН СЧЕТОВОДИТЕЛ".

1

 

 

 

 

 ТАКОВА УДОСТОВЕРЕНИЕ МОГАТ ДА ПОЛУЧАТ И ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ ОЦЕНКИ ПО

"ИНФОРМАТИКА“, „ИНФОРМАЦИОННИ СИСТЕМИ И ТЕХНОЛОГИИ“, „ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ“.  

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ОБОГАТИТЕ СВОЕТО СV С ДОПЪЛНИТЕЛНИ КОМПЕТЕНЦИИ! УВЕЛИЧЕТЕ ВАШАТА КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТ НА ПАЗАРА НА ТРУДА!

За информация: Учебен отдел

2

 

 

ДИПЛОМИРАНЕ НА БАКАЛАВРИ И МАГИСТРИ ОТ ВИПУСК 2018

kolajorigНа 21 ноември 2018г. в Регионалния център за дистанционно обучение на  ВУАРР се състоя тържество, на което ректорът на ВУАРР – проф.д-р инж.Димитър Димитров връчи дипломите на абсолвентите от випуск 2018. Вдъхновеното слово на Ректора развълнува дипломантите и техните близки, дошли на тържеството. 

 На добър час, скъпи абсолвенти!        Снимки от церемонията можете да изтеглите ТУК и ТУК.

 

 

 

 

1-НОЕМВРИ Е ПРАЗНИК НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ!

23004859_504206743311325_1239750189680502681_oТой е посветен на делото на книжовниците, просветителите и борците за национално освобождение, съхранили през вековете духовните ценности на нацията и нейния морал. Стотици са радетелите за българско самосъзнание. Обществото ни трябва да възпитава подрастващите в дух на почит и преклонение пред святото дело на будителите ни!

Страница 4 от 17

Livechat