Колеж по икономика и мениджмънт Благоевград

Актуални новини

ПАРАМЕДИЦИ

IMG_20190601_123004Успешно положиха държавния изпит курсистите в Колежа по икономика и мениджмънт за придобиване 4-та степен на професия “парамедик”. Те благодариха за ценните знания и съвети, които получиха от преподавателите си в Колежа и от отличната организация на занятията.

Набира се нова група, която ще започне обучение от 1 септември.

За повече информация ТУК.         

24 МАЙ – ДЕН НА БЪЛГАРСКАТА ПРОСВЕТА, КУЛТУРА И СЛАВЯНСКАТА ПИСМЕНОСТ

18644363_1232232303570267_534610777_n24 май – Денят на светите братя Кирил и Методий е празникът, който  е най-дълбоко скътан в сърцето на всеки българин. Където и да се намираме по света, делото на светите братя силно ни обединява и сплотява, прави ни единни, извисени и горди, че сме българи.

Нека бъдем пазители и разпространители на българската просвета, наука и култура в името на духовното ни израстване и пребъдване като нация и държава!

Честит празник! На многая лета!

 

ВАЖНО

udostСТУДЕНТИТЕ, КОИТО СА ПОЛОЖИЛИ УСПЕШНО ИЗПИТИТЕ ПО "ЗАСТРАХОВАНЕ И ПРЕЗАСТРАХОВАНЕ" И „СОЦИАЛНО ОСИГУРЯВАНЕ" МОГАТ ДА ПОЛУЧАТ УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ ПО ПРОФЕСИЯ „ЗАСТРАХОВАТЕЛНО И ОСИГУРИТЕЛНО ДЕЛО".

За информация: Учебен отдел

ЧЕСТИТ 3-ТИ МАРТ!

_____________________________________3-_____________Ръководството на КИМ поздравява всички свои студенти, преподаватели и служители с Националния празник на България !

Трети март е и празникът, който ни зарежда с порива за дълг и патриотизъм, водили смело нашите предци в борбите за национално освобождение и обединение.

Славното минало на нашия народ ни задължава да бъдем упорити в отстояване на националния идеал днес и в бъдеще, както и в общата ни воля за свобода и единение, въпреки предизвикателствата на съвремието.

Честит празник!

ВАЖНО!

udost

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 СТУДЕНТИТЕ, КОИТО СА ПОЛОЖИЛИ УСПЕШНО ИЗПИТИТЕ ПО „СЧЕТОВОДСТВО“ И

СЧЕТОВОДСТВО НА ФИРМАТА“ МОГАТ ДА ПОЛУЧАТ УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ ПО ПРОФЕСИЯ „ОПЕРТИВЕН СЧЕТОВОДИТЕЛ".

1

 

 

 

 

 ТАКОВА УДОСТОВЕРЕНИЕ МОГАТ ДА ПОЛУЧАТ И ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ ОЦЕНКИ ПО

"ИНФОРМАТИКА“, „ИНФОРМАЦИОННИ СИСТЕМИ И ТЕХНОЛОГИИ“, „ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ“.  

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ОБОГАТИТЕ СВОЕТО СV С ДОПЪЛНИТЕЛНИ КОМПЕТЕНЦИИ! УВЕЛИЧЕТЕ ВАШАТА КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТ НА ПАЗАРА НА ТРУДА!

За информация: Учебен отдел

2

 

 

Страница 7 от 20

Livechat