Колеж по икономика и мениджмънт Благоевград

Актуални новини

ПЕДАГОГИЧЕСКА ПРАВОСПОСОБНОСТ

teacher8

Започва набиране на курсисти в курса за придобиване на Педагогическа правоспособност
по икономически дисциплини. Успешно завършилите курса получават квалификация и правото
да преподават в гимназии по  икономически дисциплини. Подходящо е включването в курса на
студенти от трети курс и на магистри.
За информация и записване:
Борислав Китанов

                                                                  0888072568

КУРС "ОРГАНИЗАЦИЯ НА ОБСЛУЖВАНЕТО В ХОТЕЛИЕРСТВОТО"

00614Организира се курс по  специалност "Организация на обслужването в хотелиерството" - дистанционна форма на обучение. Успешно завършилите курса получават  удостоверение за част от професия "Администратор в хотелиерството". Заявления се приемат в учебен отдел при Борислав Китанов. 

 За справки: Борислав Китанов, тел: 0888 07 25 68   

КУРС „СЧЕТОВОДСТВО НА МАЛКАТА ФИРМА“

schetovodstvo  Организира се курс по "Счетоводство на малката фирма". Могат да се запишат всички студенти, които са положили вече изпита по "Основи на счетоводството". Успешно завършилите курса ще бъдат освободени от изпита по "Счетоводство на фирмата" в четвърти курс. Заявления се приемат в учебен отдел при Борислав Китанов. 

 За справки: г-н Китанов, тел: 0888 07 25 68         

ПРОЕКТ СТУДЕНТСКИ ПРАКТИКИ

studentski_praktikiУважаеми студенти,
Поради обективни обстоятелства всички практики, които е планирано да стартират в периода 19.12.2016 г. – 08.01.2017 г. следва да стартират най-рано в седмицата 09-13.01.2017 г. В тази връзка моля да се преработят графиците за практика и да се изпратят новогенерираните договори за подпис от ректора.

КОИ ПРОФЕСИИ СА НАЙ-ТЪРСЕНИ

dokladНов доклад на Европейската комисия, който анализира недостига и уменията на работната сила в страните от ЕС, обръща специално внимание на браншовете, където работните места и търсенето на подходящи хора за тях се увеличават най-бързо. Най-търсените кадри в България в момента не са програмисти и инженери, а събирачи на дългове (финансисти), банкови служители, строители, миньори, оператори в кол центрове и други.

ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ЗАВЪРШИТЕ СПЕЦИАЛНОСТИТЕ: „ФИНАНСИ”, „СЧЕТОВОДСТВО И КОНТРОЛ”, „СТОПАНСКО УПРАВЛЕНИЕ” В НАЙ-ПРЕДПОЧИТАНАТА ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ – ДИСТАНЦИОННАТА.

КАНДИДАТСТВАЙТЕ ПРИ НАС ПО НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ СПЕЦИАЛНОСТИ!

Страница 13 от 17

Livechat